Παρακαλώ περιμένετε... 
Παρακαλώ περιμένετε...

Συνεργαστείτε μαζί μας

Είστε επαγγελματίας ή επιχείρηση στο χώρο του τουρισμού; Προβληθείτε εσείς και τα ταξιδιωτικά προϊόντα σας (εκδρομές, ταξιδιωτικές προσφορές, κλπ) στο δίκτυο του travelhut.gr και κερδίστε νέους πελάτες!

Λίγα λόγια για εμάς

To travelhut.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει την επιθυμία των ανθρώπων για να ταξιδεύουν και να επικοινωνούν. Ξεκίνησε να λειτουργεί το 2015 και είναι η πρώτη αμιγώς διαδικτυακή εφαρμογή, στην Ελλάδα, η οποία επιτυγχάνει να παρουσιάσει σε ένα ιστότοπο, την συνεργασία που εμπεριέχει την ανθρώπινη επαφή και το ταξίδι. Πολύ γρήγορα ξεχώρισε χάρη στο ευχάριστο περιβάλλον παραμονής, την εύκολη χρήση, την καλή εξυπηρέτηση και την τεχνολογία του.

Μέσα απο το δίκτυο του travehut.gr όλες & όλοι οι φίλοι των εκδρομών - ταξιδιών συναντιούνται, γνωρίζονται, ανταλλάσουν απόψεις σχετικά με τις εμπειρίες και τις επιθυμίες τους με βασικό στόχο να βρούν νέους συνταξιδιώτες για τις μελλοντικές τους ταξιδιωτικές δραστηριότητες αλλά το travelhut.gr δεν είναι μόνο ένας τόπος γνωριμιών.  Το travelhut.gr προβάλλει σε καθημερινή βάση τα εκδρομικά πακέτα & τις ταξιδιωτικές προσφορές που προσφέρονται απο τους επαγγελματίες του τουρισμού στην Ελλάδα δίνοντας ετσι την ευκαιρία στους επισκέπτες του να βρούν και να επιλέξουν το εκδρομικό πακέτο που τους ταιριάζει εύκολα και γρήγορα.

Οταν ο επισκέπτης ή το μέλος του travelhut.gr βρεί μια προσφορά που τον ενδιαφέρει ΑΜΕΣΑ ανακατευθύνεται στην σχετική ιστοσελίδα του πρακτορείου ή της  τουριστικής επιχείρησης για να ολοκληρώσει την διαδικασία αγοράς της προσφοράς αυτής. 

Συνεργαστείτε μαζί μας

Αν επιθυμείτε να δημοσιεύσετε τις όποιες ταξιδιωτικές προσφορές σας στο δίκτυο του travelhut.gr, ξεκινήστε να συνεργάζεστε μαζί μας ΑΜΕΣΑ. Το travelhut.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να καταχωρίζετε αλλά και να ελέγχετε την αναγνωσιμότητα των προσφορών σας ηλεκτρονικά. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και δεν έχει κανένα κόστος.

Πως;

Εαν ενδιαφέρεστε να συνεργασθείτε με το travelhut.gr τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε την παρακάτω διαδικασία:

 1. Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής (στο τέλος της σελίδας αυτής) με τα ζητούμενα στοιχεία.
 2. Διαβάστε και αποδεχθείτε τους όρους συνεργασίας με το travelhut.gr.
 3. Ελέγξτε το email σας, και διαβάστε την επιστολή επιβεβαίωσης συνεργασίας που θα σας στείλουμε (ο χρόνος παραλαβής της θα ειναι έως και 24 ώρες απο την συμπλήρωση της φόρμας), εκει θα βρείτε τα στοιχεία εισόδου σας στον τομέα μελών του travelhut.gr.
 4. Συνδεθείτε στον τομέα μελών και αρχίστε να καταχωρίζετε τις προσφορές σας.
 5. Σε καθημερινή βάση μπορείτε να επισκέπτεστε των τομέα μελών και να ενημερώνεστε για την αναγνωσιμότητα των προσφορών σας

Αίτηση συνεργασίας

Παρακαλώ συμπληρώστε τις ζητούμενες πληροφορίες στην φόρμα που ακολουθεί και εφόσον ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής σας ελέγξτε το email σας. Εκει θα λάβετε την επιβεβαίωση της επιτυχούς διαδικασίας καθώς και τους κωδικούς εισόδου σας στον τομέα μελών του travelhut.gr 

 • * 
 • * 
 •  
 • * 
 • * 
 • * 
 • *  
 • *  
 •    
 • Όροι & προϋποθέσεις συνεργασίας με το Travelhut.gr
 • Οι γενικοί όροι συναλλαγών που αναφέρονται στο παρόν διέπουν όλες τις υπηρεσίες που περιγράφονται παρακάτω και προσφέρονται στον συνεργάτη/πρακτορείο από το travelhut.gr. Η προσφορά της υπηρεσίας αυτής, προς τους παρόχους μπορεί να γίνει μέσω του διαδικτυακού τόπου του travelhut.gr. Με την έναρξη συνεργασίας μεταξύ της εφαρμογής travelhut.gr και του πρακτορείου ταξιδίων θεωρείται πως το δεύτερο μέρος έχει διαβάσει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα  τους παρόντες Γενικούς όρους Συναλλαγών.

  Το travelhut.gr έχει αναπτυχθεί και λειτουργεί με σκοπό την παροχή προς τα ηδη εγγεγραμμένα μέλη του ή τους επισκέπτες της εφαρμογής, τη δυνατότητα να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με τουριστικά προϊόντα (προσφορές, πακέτα ταξιδιών, κρουαζιέρες κλπ.) από καταξιωμένα ταξιδιωτικά γραφεία και διαμεσολαβεί στην αναδημοσιέυση αυτών. Προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων, κρατήσεις ξενοδοχείων, κρουαζιέρες, οργανωμένες εκδρομές και ατομικά ταξίδια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια και άλλες τουριστικές υπηρεσίες, οι οποίες προσφέρονται από τους αναγραφόμενους στην ιστοσελίδα παρόχους (ταξιδιωτικά πρακτορεία). Η παροχή του travelhut.gr συνίσταται αποκλειστικά στη διαμεσολάβηση μεταξύ των μελών - επισκεπτών και των παρόχων και η ευθύνη της περιορίζεται μόνο στην εκπλήρωση της παροχής αυτής. Μελετάμε καθημερινώς τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες των παρόχων και αναπαράγουμε στο travelhut.gr τις νέες και συμφέρουσες προσφορές για τα μέλη και τους επισκέπτες του travelhut.gr.

  Για την εκπλήρωση των συμβάσεων-κρατήσεων που καταρτίστηκαν μέσω της ιστοσελίδας ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο ο εκάστοτε πάροχος. Το μέλος/επισκέπτης θα πρέπει να συμβουλευτεί τους γενικούς όρους συναλλαγών των διοργανωτών/παρόχων σχετικά με την κάθε ταξιδιωτική προσφορά που τον ενδιαφέρει. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί η κράτηση, η σύμβαση δεσμεύει αποκλειστικά το μέλος/επισκέπτη και τον πάροχο του συγκεκριμένου προϊόντος ή της υπηρεσίας.

  Ακολουθώντας τη διαδικασία κρατήσεων όπως αυτή έχει διαμορφωθεί και προβλέπεται στον παρών διαδικτυακό τόπο, το εκάστοτε μέλος/επισκέπτης μεταφέρεται στο δικτυακό τόπο του εκάστοτε πάροχου για την προμήθεια του επιλεγμένου τουριστικού αγαθού. Η  πραγμάτωση των κρατήσεων και επιβεβαίωση αυτών γίνεται , μέσω της ιστοσελίδας ή του τηλεφωνικού του κέντρου όπως έχει ορίσει ο κάθε πάροχος. Κάθε μέλος/επισκέπτης οφείλει να λαμβάνει γνώση και να αποδέχεται ανεπιφύλακτα του όρους που θέτει ο εκάστοτε πάροχος σχετικά με την προμήθεια του αγαθού που επιλέγει και λαμβάνει και φέρει τη σχετική ευθύνη, ώστε να είναι ενήμερος σχετικά με πολιτική ακυρώσεων, τυχόν αλλαγών τιμών ή προγράμματος στην εκάστοτε προφορά.

  Οι ευθύνες του travelhut.gr περιορίζονται στα εξής παρακάτω :

  1. 1. Το travelhut.gr δεν ευθύνεται για την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν οι διαφημιζόμενοι σε αυτό κατά τις συναλλαγές τους με τους επισκέπτες - χρήστες των υπηρεσιών αυτών. Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του travelhut.gr διατίθεται στους επισκέπτες - χρήστες αυστηρά για προσωπική χρήση.
  2. 2. Το travelhut.gr δεν επεμβαίνει στην αυτούσια ταξιδιωτική προσφορά του παρόχου που έχει αναδημοσιεύσει, την πλήρη ευθύνη για το προϊόν που αναπαράγεται εξακολουθεί να έχει ο κάθε πάροχος ξεχωριστά επίσης το travelhut.gr δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε κείμενα ή τιμές.
  3. 3. Σε περίπτωση βραχυπρόθεσμων αλλαγών σε οποιαδήποτε υπηρεσία εκ μέρους του παρόχου που έχει επιλέξει το μέλος/επισκέπτης, π.χ. σε περίπτωση καθυστέρησης ή ακύρωσης της πτήσης, αλλαγή  καταλύματος, αλλαγή τιμής κλπ, ο πάροχος της συγκεκριμένης τουριστικής υπηρεσίας είναι υπεύθυνος για αυτές.
  4. 4. Για μεταθέσεις, καθυστερήσεις, αλλαγές τιμών και ακυρώσεις πτήσεων ή άλλων ταξιδιωτικών υπηρεσιών και προϊόντων του προμηθευτή το travelhut.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη.
  5. 5.  Ο πάροχος είναι υπεύθυνος για την σαφήνεια των όρων που θέτει για κάθε ταξιδιωτικό του προϊόν καθώς και το μέλος/επισκέπτης ευθύνεται για την τήρηση αυτών. Το travelhut.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη σωστής λειτουργίας ή εξαπάτησης όρων συναλλαγής μεταξύ των επισκεπτών και των παρόχων.
  6. 6. Ο κάθε πάροχος ευθύνεται για την εκπλήρωση των ταξιδιωτικών πακέτων τα οποία επιθυμούν ξεχωριστά οι επισκέπτες - μέλη. Το travelhut.gr δεν οφείλει να μεσολαβεί στις κρατήσεις ταξιδιωτικών προϊόντων, ή κρατήσεων θέσεων προτεραιότητας για κάποια προσφορά. Επίσης το travelhut.gr δεν αναλαμβάνει να δίνει περισσότερες πληροφορίες για κάθε προσφορά που αναρτά. Στην περίπτωση των παραπάνω θα παραπέμπουμε τον επισκέπτη - μέλος στον εκάστοτε πάροχο.

  Διαδικασία Καταχώρισης Δεδομένων στο Travelhut.gr

  Όπως προαναφέρθηκε στο παρόν το travelhut.gr μελετάει τους διαδικτυακούς τόπους, πετυχημένων και καταξιωμένων ταξιδιωτικών πρακτορείων, τα οποία εμπεριέχουν υπηρεσίες τουρισμού και ταξιδιών, καθημερινώς. Επιλέγει προσφορές ταξιδιωτικών πακέτων ή τουριστικές υπηρεσίες από τον εκάστοτε πάροχο και τις αναπαράγει σε ευκρινές σημείο στην εφαρμογή. Η κάθε υπηρεσία, ταξίδι κλπ. που αναρτάται μέσω του travelhut.gr έχει ειδική παραπομπή απευθείας στον πάροχο που ανήκει. Η κάθε προσφορά παραμένει αυθεντική όπως την έχει προσαρμόσει ο πάροχος χωρίς καμία επέμβαση του travelhut.gr σε αυτή. Το travelhut.gr διατηρεί αποκλειστικά την θέση του διαμεσολαβητή, μεταξύ των ενεργών μελών/επισκεπτών του και των παρόχων που έχουν επιλεχθεί από την εφαρμογή ώστε να αναρτώνται οι ταξιδιωτικές τους προσφορές.

  Το παρόν αποτελεί την πλήρη συμφωνία των συμβαλλομένων μερών και αντικαθιστά οποιαδήποτε μεταξύ τους προφορική ή έγγραφη συμφωνία. Οποιαδήποτε δε τροποποίηση των όρων αυτού θα ισχύει μόνον εφόσον καταρτισθεί εγγράφως.

 •  
 •   ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ Travelhut
 •  
 •  
 •