Αναζητήστε συνταξιδιώτες!

Εδώ, θα βρείτε ταξίδια στα πιο κοσμοπολίτικα ή στα πιο απομακρυσμένα μέρη του πλανήτη μας!

Συμπληρώστε τον προορισμό σας, το διάστημα που επιθυμείτε να ταξιδέψετε καθώς και κάποιες πληροφορίες για το ταξίδι σας και ανακαλύψτε ποιοί άλλοι θα μπορούσαν να γίνουν συνταξιδιώτες στο επόμενο ταξίδι σας....

Χώρα Προορισμού
Αν δεν σας ενδιαφέρει συγκεκριμένη πόλη αφήστε το κενό
Χρονική περίοδος
Είστε:
Ηλικίας:
Ταξιδεύετε με:

Βρείτε συνταξιδιώτες!

Δείτε ποιοι άλλοι ταξιδεύουν ή θέλουν να ταξιδέψουν, στον ίδιο προορισμό με εσάς, την ίδια χρονική περίοδο...

Τι πρέπει να κάνω τώρα;

Αν η αναζήτηση σας έχει εμφανίσει ταξιδιώτες τότε...

Αν είστε ήδη μέλος της εφαρμογής, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Επιλέξτε το button "Επικοινωνία" κάτω απο το μέλος που επιθυμείτε και θα μεταφερθείτε άμεσα στο προφίλ του μέλους.

Εάν δεν έχετε εγγραφεί στο travelhut.gr, τότε θα πρέπει να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας πριν μπορέσετε να συνδεθείτε και να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μέλος και το ταξίδι που σας ενδιαφέρουν.

Αν η αναζήτηση σας δεν εμφανίζει αποτελέσματα, τότε το πιο πιθανό είναι πως

  • είτε δεν βρέθηκε κανένα μέλος μας να ταξιδεύει στον προορισμό που επιλέξατε την περίοδο αυτή (που έχετε δηλώσει στην αναζήτηση σας),
  • είτε πως αυτές ή αυτοί που ταξιδεύουν, αναζητούν συνταξιδιώτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά απο τα δικά σας (πχ. ηλικία, φύλο).

Για όλες αυτές τις περιτπώσεις, εμείς σας παραθέτουμε κοντινούς προορισμούς, τους οποίους οι ταξιδιώτες του travelhut.gr θέλουν να επισκευθούν, ώστε να διερευνήσετε μήπως θα μπορούσατε να επεκτείνετε το ταξίδι σας έως εκεί...

Γνωρίστε τα travel mail Alerts

Δηλώστε που θέλετε να ταξιδέψετε και πότε. Εμείς θα σας ενημερώνουμε στο email σας, για όλους τους υποψήφιους συνταξιδιώτες σας!

Μέσω των travelhut.gr email alerts σας εξασφαλίζουμε πως θα βρείτε έγκαιρα συνταξιδιώτες ακόμη και για τα πιο μακρινά μέρη του πλανήτη μας.

Πως λειτουργούν; Δηλώστε τον προορισμό που επιθυμείτε να επισκευθείτε, καθώς και το διάστημα που επιθυμείτε να κάνετε το ταξίδι σας αυτό. Eμείς θα ελέγχουμε κάθε νέο ταξίδι που δηλώνεται στην πλατφόρμα του travelhut.gr, καθώς και το προφίλ του ταξιδιώτη.

Όταν βρεθεί ένας ή περισσότεροι ταξιδιώτες που πληρούν τα κριτήρια που έχετε θέσει, θα σας στείλουμε email  (ή και sms για τα premium μέλη) με link που θα σας οδηγεί στο προφίλ του εκάστοτε ταξιδιώτη. Εσείς το μόνο που θα πρέπει να κάνετε, είναι να επισκευθείτε το προφίλ του μέλους και να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω της εφαρμογής (τσατ), στέλνοντας του email ή μέσω των social media του (εφόσον έχει δηλώσει κάποιο απο αυτά)

Ξεκινήστε τώρα!

Θέλετε να δοκιμάσετε τα mail alerts; Στη σελίδα που ήδη βρίσκεστε, αναζητήστε συνταξιδιώτες για οποιονδήποτε προορισμό επιθυμείτε. Δηλώστε την χώρα, την πόλη (προαιρετικά), την περίοδο που επιθυμείτε να κάνετε το ταξίδι σας αυτό καθώς και κάποια βασικά στοιχεία για εσάς (φύλο και ηλικία). Τέλος επιλέξτε "Αναζήτηση"...

Μόλις η εφαρμογή επιστρέψει τα αποτελέσματα της αναζήτησης σας (ανεξαρτητα αν υπάρχουν ή όχι συνταξιδιώτες για τον προορισμό που επιλέξατε), θα σας εμφανίσει popup στο οποίο θα σας προτείνει ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις για τον προορισμό που ήδη έχετε δηλώσει στην αναζήτηση σας. Δηλώστε το email σας, επιβεβαιώστε το λογαριασμό και είστε έτοιμοι...

Την επόμενη φορά που κάποιος ταξιδιώτης θα δηλώσει αυτό τον προορισμό ως ταξίδι του, θα ενημερωθείτε αυτόματα με μήνυμα στον email λογιαριασμό που μας έχετε δηλώσει.

Σημαντικό! Αν δεν είστε εγγεγραμμένο μέλος στο travelhut.gr, η δυνατότητα αυτή είναι περιορισμένη και μπορεί να ενεργοποιηθεί για έως και 2 προορισμούς με μέγιστη περίοδο τον ένα μήνα.

Δοκιμάστε τώρα ›

Πως διαγράφομαι απο τα mail alerts ? Στο email επιβεβαίωσης που θα λάβετε όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή σας,  αναζητήστε το σσύνδεσμο διαγραφής. Βρίσκεται στο κάτω μέρος του email και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε όποτε εσείς θέλετε, για να διαγραφείτε απο τις αυτόματες ενημερώσεις για τον συγκεκριμένο προορισμό.

Please wait while loading...