Δείτε το video απο την παρουσίαση του travelhut.gr στην ΕΡΤ 1 στο πλαίσιο των εκπομπών των startup reporters.

Καλώς ήλθατε στην μεγαλύτερη ταξιδιωτική παρέα!

Όσο μακρυά και αν είναι, σε πόλεις, μικρά χωριά ή εξωτικά νησιά, στην Ελλάδα ή σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, πάντα αξίζει τον κόπο να ταξιδέψετε και να ανακαλύψετε νέα μέρη και να ζήσετε συναρπαστικές εμπειρίες....

Μέσω του travelhut.gr καθημερινά δεκάδες ταξιδιώτες, άνθρωποι κάθε ηλικίας, βρίσκουν την κατάλληλη ταξιδιωτική παρέα για να οργανώσουν τα ταξίδια τους !

Δεν έχει σημασία η ηλικία σας, εδώ θα βρείτε ταξιδιώτες απο 18 έως και 108 ετών !

Δεν έχει σημασία η το φύλο ή οικονομική σας κατάσταση, εδώ θα βρείτε άνδρες και γυναίκες οι οποίοι μπορεί να έχουν τη διάθεση να σας καλύψουν ίσως και μέρος των εξόδων αν ταξιδέψετε μαζί τους... !

 Εγγραφείτε ›

Πως λειτουργεί;

Εδώ τα πράγματα είναι πολύ απλά...Το μόνο που χρειάζεται είναι να θέλετε να ταξιδέψετε, τα υπόλοιπα να αναλαμβάνουμε εμείς!

Subsribe

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας

Καταρχάς θα πρέπει να εγγραφείτε στην εφαρμογή δηλώνοντας μόνο το email, την ηλικία και το φύλο σας. Δεν δηλώνετε κανένα άλλο προσωπικό σας στοιχείο.

Profile

Συμπληρώστε το Profile σας

Πείτε μας τι είδους ταξιδιώτης είστε και ποιο είναι το ταξιδιωτικό σας profile και φυσικά.... δηλώστε μας τι είδους συνταξιδιώτη αναζητάτε.

Προορισμοί

Δηλώστε για που ταξιδεύετε

Δηλώστε που θέλετε να ταξίδέψετε, πότε και με ποιον τρόπο. Θα σας προτείνουμε τους κατάλληλους συνταξιδιώτες, πάντα βασισμένοι στα κριτήρια σας.

Image

Αναζητήστε τους συνταξιδιώτες σας

Θα βρούμε τα μέλη που ταιριάζουν στο προφίλ σας και επιθυμούν να ταξιδέψουν σε κοινούς προοριμούς και θα σας τα προτείνουμε! Διαλέξτε όποιους εσείς επιθυμείτε απο και ζητήστε τους να συνταξιδέψετε.

Εχετε αμφιβολίες;

Δείτε αν υπάρχουν ήδη, μέλη που θέλουν να ταξιδέψουν σε κοινούς προορισμούς με τους δικούς σας!

Πως μπορώ να γνωρίσω συνταξιδιώτες;

Στο travelhut.gr έχετε 3 διαφορετικούς τρόπους να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να επικοινωνήσετε με άλλους ταξιδιώτες

Subsribe

Θέλω να έρθω κι εγώ...

Επισκευθείτε το profile του ταξιδιώτη που σας ενδιαφέρει. Διαβάστε τις περιγραφές των ταξιδιών του καθώς εκεί, θα βρείτε πληροφορίες για το κάθε ταξίδι του. Κάτω απο κάθε ταξίδι του υπάρχει η επιλογή "θέλω να'ρθω κι εγώ!"... επιλέξτε την και αυτό είναι!

Profile

Αίτημα φιλίας

Επισκευθείτε το profile του ταξιδιώτη. Εφόσον ταιριάζετε με τα κριτήρια του (πχ φύλο, ηλικία, κλπ) υπάρχει διαθέσιμο το "Αίτημα Φιλίας". Κάντε το αίτημα σας προς το μέλος. Αν σας απαντήσει θετικά, τότε γίνεστε φίλοι. Με τους φίλους σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του τσατ της εφαρμογής real-time ή να ανταλλασετε τα μηνύματά σας ακόμη και όταν δεν είστε ταυτόχρονα συνδεδεμένοι.

Προορισμοί

Προσωπικό μήνυμα

Μπορείτε να στείλετε προσωπικό μήνυμα σε όποιο μέλος της εφαρμογής επιθυμείτε... Δεν είναι απαραίτητο να ταιριάζουν τα προφίλ σας ή οι προορισμοί που έχετε δηλώσει. Το μήνυμα αποστέλεται απευθείας στο mailbox του ταξιδιώτη και σας ενημερώνουμε όταν το διαβάσει

when Venice looks like Amsterdam

Απαντήσεις στις
Ερωτήσεις σας

Mπορείτε να γίνετε άμεσα μέλος του travelhut.gr συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής νέου μέλους. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να είστε άνω των 18 ετών.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής θα συνδεθείτε αυτόματα στον τομέα μελών. Καταχωρίστε τα ταξίδια που έχετε πραγματοποιήσει έως τώρα, την εμπειρία που αποκτήσατε στο κάθε ένα, καταγράφοντας την ιστορία του και ανεβάζοντας μια φωτογραφία αντιπροσωπευτική του κάθε ταξιδιού σας. Κατόπιν καταχωρίστε τους προορισμούς που θα επιθυμούσατε να επισκεφθείτε και τέλος συμπληρώστε το ταξιδιωτικό profile σας, προσδιορίζοντας τι τύπος ταξιδιώτη είστε, απαντώντας στο ερωτηματολόγιο του travelhut.gr.

Στο travelhut.gr υπάρχουν ήδη μερικές χιλιάδες ταξιδιώτες, όχι μόνο απο την Ελλάδα αλλά και απο το εξωτερικό. Καθένας απο αυτούς έχει δηλώσει έναν ή περισσότερους προορισμούς στους οποίους επιθυμεί να ταξιδέψει καθώς και ποιο είναι το προφίλ του/των συνταξιδιωτη/ών που αναζητά. Τώρα είναι η σειρά σας να κάνετε το ίδιο. Θα πρέπει να δημιουργήσετε το profile σας και να δηλώσετε τους προορισμούς στους οποίους επιθυμείτε να ταξιδέψετε. Η εφαρμογή θα αναζητήσει ταξιδιώτες με κοινά χαρακτηριστικά και με κοινούς φυσικά προορισμούς. Εφόσον βρεθούν, θα σας τους εμφανίσει.

Ταυτόχρονα τα ταξίδια που έχετε δηλώσει τα αρχίσουν να εμφανίζονται στο  travelwall. Πρόκειται για το βασικό σημείο εμφάνισης των ταξιδιωτών και των ταξιδιών τους στο travelhut.gr. 

Δεν υπάρχει κόστος χρήσης στο travelhut.gr. Μπορείτε να εγγραφείτε και να αναρτήσετε τους προορισμούς στους οποίους επιθυμείτε να ταξιδέψετε, εντελώς δωρεάν. Ετσι θα αρχίσετε να δέχεστε αιτήματα απο άλλους ταξιδιώτες, που ενδεχομένως θα ενδιαφερθούν για να συνταξιδέψετε.

Κατά την εγγραφή σας, θα σας προτείνουμε να επιλέξετε και να αγοράσετε ένα απο τα διαθέσιμα πακέτα travelpoints. Η προσφορά αυτή όμως, είναι προαιρετική και σας προσφέρει προνομιακές εκπτώσεις αν αποφασίσετε να αγοράσετε κάποιο απο τα διαθέσιμα πακέτα πόντων (travelpoints) αποκλειστικά κατά την εγγραφή σας. 

Όταν κάποιο μέλος αποδεχτεί το αίτημα σας για να συνταξιδέψετε σε κάποιο προορισμό, ή όταν εσείς αποδεχθήτε το αίτημα κάποιου άλλου μέλους για να συνταξιδέψει μαζί σας, τότε αυτόματα γίνεστε φίλοι. Με όλους τους φίλους σας έχετε τη δυνατότητα να ανταλλάσετε προσωπικά μηνύματα ή συνομιλήσετε εντός του τσατ της εφαρμογής.

Υπάρχουν 2 τρόποι να γνωριστείτε και να γίνεται φίλοι με έναν άλλο ταξιδιώτη.

Ο ένας τρόπος είναι να του κάνετε αίτημα φιλίας, απευθείας, μέσω του profile του. Το αίτημα φιλίας επιτρέπεται μόνο όταν τα δύο μέλη έχουν κοινά ταξιδιωτικά χαρακτηριστικά. Δηλαδή μόνο όταν το profile του συνταξιδιώτη που εσείς έχετε δηλώσει πως αναζητάτε, ταιριάζει με το profile του άλλου μέλους και ταυτόχρονα το δικό σας profile ταιριάζει με του άλλου μέλους. Σε περίπτωση κατα την οποία δεν συμβαίνει αυτό τότε η δυνατότητα για αίτημα φιλίας εμφανίζεται απενεργοποιημένη.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να κάνετε αίτημα "θέλω ναρθω κι' εγώ" σε κάποια απο τα ταξίδια του. Αυτός ο τρόπος αποτελλεί την εναλλακτική δυνατότητα που προσφέρει το travelhut.gr στα μέλη ώστε να μπορούν προτείνουν να συνταξιδέψουν, σε ταξιδιώτες με διαφορετικό profile. 

Συνοπτικά λοιπόν, όταν δεν βρίσκετε ενεργό το αίτημα φιλίας αλλά επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με τον ταξιδιώτη τότε χρησιμοποιήστε το "θέλω ναρθω κι εγώ" για να κάνετε αίτημα σε κάποιο απο τα ταξίδια του ή στείλτε του προσωπικό μήνυμα.

Το profile και τα δεδομένα σας είναι κάτω απο τον απόλυτο έλεγχο σας. Μπορείτε ανα πάσα στιγμή να απενεργοποιήσετε το profile σας ώστε να μην εμφανίζεται πλέον σε κάνεναν. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα διαχείρισης του profile σας (click στο username σας στο header) και να επιλέξετε στο τέλος της σελίδας "Απενεργοποιηση".

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να σταματήσετε να είστε μέλος του travelhut.gr διαγράφοντας το profile καθώς και τα όποια άλλα στοιχεία (φωτογραφίες ,μηνύματα, τσατ) σχετίζονται με αυτό. Δεν θα διαγραφούν τα αιτήματα που έχετε κάνει σε άλλα μέλη (αν υπάρχουν, για λόγους απόδειξης συναλλαγών) καθώς και οι αξιολογήσεις σας προς άλλους ταξιδιώτες. 

Γνωρίστε τα travel mail Alerts!

Ακόμη και αν δεν είστε μέλος τoy travelhut.gr, εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε συνταξιδιώτη για όποιον προορισμό επιθυμείτε!

Κάθε μήνα δηλώνονται εκατοντάδες νέα ταξίδια για κάθε μέρος της γης. Δηλώστε τον προορισμό που επιθυμείτε να επισκευθείτε, καθώς και το διάστημα που επιθυμείτε να κάνετε το ταξίδι σας αυτό. Eμείς θα ελέγχουμε κάθε νέο ταξίδι που δηλώνεται στην πλατφόρμα του travelhut.gr, και θα σας ενημερώνουμε στο email σας ή το κινητό σας όταν βρεθούν υποψήφιοι ταξιδιώτες.

Περισσότερα ›

Πακέτα travelpoints, τι είναι και πως χρησιμοποιούνται;

Κάθε φορά που ανακοινώνετε ένα ταξίδι, ή που κάποια άλλα μέλη δηλώνουν την πρόθεση τους να ταξιδέψουν σε κάποιον  προορισμό, η εφαρμογή αναζητά και επιλέγει, όλα τα μέλη που ταιριάζουν στο προφίλ σας και ικανοποιούν τα κριτήρια σας και σας τα παρουσιάζει ως προτεινόμενες επιλογές. Εσείς, αφού επισκευθείτε το προφίλ τους και εφόσον επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους, θα πρέπει να τους κάνετε ένα αίτημα για να γίνετε συνταξιδιώτες σε κάποιο απο τα ταξίδια τους, ή εναλλακτικά, να στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα με όποιες πληροφορίες εσείς επιθυμείτε να μεταφέρετε στο κάθε μέλος, προκειμένου να μπορέσει να έρθει σε επικοινωνία μαζί σας (πχ το email σας*).

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, πως για κάθε αίτημα σας προς άλλο μέλος, απαιτείται να έχετε διαθέσιμα "travelpoints" το νόμισμα που χρησιμοποιεί το travelhut.gr. Προκειμένου να υλοποιηθεί το αίτημα σας σε άλλο μέλος, ένα travelpoint (όταν πρόκειται για αίτημα συνταξιδιώτη) αφαιρείται απο το wallet σας. Όταν τελειώσουν τα travelpoints σας, τότε δεν μπορείτε πλέον να κάνετε αιτήματα σε άλλα μέλη της εφαρμογής, μπορείτε όμως να δεχτείτε. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε νέο πακέτο πόντων, μπορείτε να αγοράσετε οποιαδήποτε στιγμή εντός της εφαρμογής.

Αγοράζοντας οποιοδήποτε πακέτο travelpoints και για όσο διάστημα είναι ενεργό (δείτε περίοδος χρήσης), το προφίλ σας αναβαθμίζεται σε premium. Τα premium μέλη έχουν προτεραιότητα έναντι των υπολοίπων μελών, τόσο στη σειρά εμφάνισης τους στις αναζητήσεις των ταξιδιών, όσο και στο θέμα της τεχνικής υποστήριξης.

Επίσης τα premium μέλη έχουν δικαίωμα χρήσης του τσατ της εφαρμογής, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν σε πραγματικό χρόνο όλα με τα υπόλοιπα μέλη αλλά και να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο ποιοι είναι online!  Όλοι οι χρήστες της εφαρμογής ανεξάρτητα απο το αν ανήκουν στους premium χρήστες ή όχι μπορούν να συνομιλούν μέσω του τσατ με τα premium μέλη. 

Είναι βέβαιο πως έχοντας συνεχώς το profile σας αναβαθμισμένο σε premium έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να βρείτε άμεσα συνταξιδιώτη.

Για την εγγραφή σας μπορείτε να επιλέξετε ένα απο τα παρακάτω πακέτα travelpoints. Με την αγορά οποιουδήποτε απο τα παρακάτω πακέτα, εξασφαλίζετε ένα Premium Profile με μόνιμη τεχνική υποστήριξη καθώς και πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της εφαρμογής.

Ποιο είναι το κόστος αγοράς ενός πακέτου travelpoints;

500 travelpoints

 • Αναβάθμιση σε Premium
 • Πρόσβαση στο chat
 • Ενισχυμένη προβολή ταξιδιών
 • Προτεραιότητα στις αναζητήσεις
 • περίοδος χρήσης 12 μήνες
24€ Εγγραφή ›

200 travelpoints

 • Αναβάθμιση σε Premium
 • Πρόσβαση στο chat
 • Ενισχυμένη προβολή ταξιδιών
 • Προτεραιότητα στις αναζητήσεις
 • περίοδος χρήσης 6 μήνες
15€ Εγγραφή ›

50 travelpoints

 • Αναβάθμιση σε Premium
 • Πρόσβαση στο chat
 • Ενισχυμένη προβολή ταξιδιών
 • Προτεραιότητα στις αναζητήσεις
 • περίοδος χρήσης 2 μήνες
12€ Εγγραφή ›

Πόσο διαρκούν τα πακέτα travelpoints;

Κάθε ένα απο τα πακέτα πόντων έχει προκαθορισμένη διάρκεια ισχύος (περίοδος χρήσης). Μετά την πάροδο της το πακέτο λήγει, οι πόντοι που έχουν απομείνει μηδενίζονται και το profile του μέλους δεν είναι πλέον premium.

* Σημαντικό: μην αποστέλετε προσωπικά στοιχεία (πχ λογαριαμούς facebook, Instagram κλπ) σε ταξιδιώτες που δεν γνωρίζετε. Επιλέξτε να επικοινωνείτε μέσω του τσατ της εφαρμογής ή των προσωπικών μηνυμάτων η email.
Please wait while loading...