Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε πάντα κοντά σας...

Πρίν χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας βεβαιωθείτε πως έχετε διαβάσει παρακάτω, τις απαντήσεις στις πιο συχνά εμφανιζόμενες ερωτήσεις.

Mπορείτε να γίνετε άμεσα μέλος του travelhut.gr συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής νέου μέλους. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να είστε άνω των 18 ετών.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής θα συνδεθείτε αυτόματα στον τομέα μελών. Καταχωρίστε τα ταξίδια που έχετε πραγματοποιήσει έως τώρα, την εμπειρία που αποκτήσατε στο κάθε ένα, καταγράφοντας την ιστορία του και ανεβάζοντας μια φωτογραφία αντιπροσωπευτική του κάθε ταξιδιού σας. Κατόπιν καταχωρίστε τους προορισμούς που θα επιθυμούσατε να επισκεφθείτε και τέλος συμπληρώστε το ταξιδιωτικό profile σας, προσδιορίζοντας τι τύπος ταξιδιώτη είστε, απαντώντας στο ερωτηματολόγιο του travelhut.gr.

Στο travelhut.gr υπάρχουν ήδη μερικές χιλιάδες ταξιδιώτες, όχι μόνο απο την Ελλάδα αλλά και απο το εξωτερικό. Καθένας απο αυτούς έχει δηλώσει έναν ή περισσότερους προορισμούς στους οποίους επιθυμεί να ταξιδέψει καθώς και ποιο είναι το προφίλ του/των συνταξιδιωτη/ών που αναζητά. Τώρα είναι η σειρά σας να κάνετε το ίδιο. Θα πρέπει να δημιουργήσετε το profile σας και να δηλώσετε τους προορισμούς στους οποίους επιθυμείτε να ταξιδέψετε. Η εφαρμογή θα αναζητήσει ταξιδιώτες με κοινά χαρακτηριστικά και με κοινούς φυσικά προορισμούς. Εφόσον βρεθούν, θα σας τους εμφανίσει.

Ταυτόχρονα τα ταξίδια που έχετε δηλώσει τα αρχίσουν να εμφανίζονται στο  travelwall. Πρόκειται για το βασικό σημείο εμφάνισης των ταξιδιωτών και των ταξιδιών τους στο travelhut.gr. 

Δεν υπάρχει κόστος χρήσης στο travelhut.gr. Μπορείτε να εγγραφείτε και να αναρτήσετε τους προορισμούς στους οποίους επιθυμείτε να ταξιδέψετε, εντελώς δωρεάν. Ετσι θα αρχίσετε να δέχεστε αιτήματα απο άλλους ταξιδιώτες, που ενδεχομένως θα ενδιαφερθούν για να συνταξιδέψετε.

Κατά την εγγραφή σας, θα σας προτείνουμε να επιλέξετε και να αγοράσετε ένα απο τα διαθέσιμα πακέτα travelpoints. Η προσφορά αυτή όμως, είναι προαιρετική και σας προσφέρει προνομιακές εκπτώσεις αν αποφασίσετε να αγοράσετε κάποιο απο τα διαθέσιμα πακέτα πόντων (travelpoints) αποκλειστικά κατά την εγγραφή σας. 

Όταν κάποιο μέλος αποδεχτεί το αίτημα σας για να συνταξιδέψετε σε κάποιο προορισμό, ή όταν εσείς αποδεχθήτε το αίτημα κάποιου άλλου μέλους για να συνταξιδέψει μαζί σας, τότε αυτόματα γίνεστε φίλοι. Με όλους τους φίλους σας έχετε τη δυνατότητα να ανταλλάσετε προσωπικά μηνύματα ή συνομιλήσετε εντός του τσατ της εφαρμογής.

Υπάρχουν 2 τρόποι να γνωριστείτε και να γίνεται φίλοι με έναν άλλο ταξιδιώτη.

Ο ένας τρόπος είναι να του κάνετε αίτημα φιλίας, απευθείας, μέσω του profile του. Το αίτημα φιλίας επιτρέπεται μόνο όταν τα δύο μέλη έχουν κοινά ταξιδιωτικά χαρακτηριστικά. Δηλαδή μόνο όταν το profile του συνταξιδιώτη που εσείς έχετε δηλώσει πως αναζητάτε, ταιριάζει με το profile του άλλου μέλους και ταυτόχρονα το δικό σας profile ταιριάζει με του άλλου μέλους. Σε περίπτωση κατα την οποία δεν συμβαίνει αυτό τότε η δυνατότητα για αίτημα φιλίας εμφανίζεται απενεργοποιημένη.

Ο δεύτερος τρόπος είναι να κάνετε αίτημα "θέλω ναρθω κι' εγώ" σε κάποια απο τα ταξίδια του. Αυτός ο τρόπος αποτελλεί την εναλλακτική δυνατότητα που προσφέρει το travelhut.gr στα μέλη ώστε να μπορούν προτείνουν να συνταξιδέψουν, σε ταξιδιώτες με διαφορετικό profile. 

Συνοπτικά λοιπόν, όταν δεν βρίσκετε ενεργό το αίτημα φιλίας αλλά επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με τον ταξιδιώτη τότε χρησιμοποιήστε το "θέλω ναρθω κι εγώ" για να κάνετε αίτημα σε κάποιο απο τα ταξίδια του ή στείλτε του προσωπικό μήνυμα.

Το profile και τα δεδομένα σας είναι κάτω απο τον απόλυτο έλεγχο σας. Μπορείτε ανα πάσα στιγμή να απενεργοποιήσετε το profile σας ώστε να μην εμφανίζεται πλέον σε κάνεναν. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα διαχείρισης του profile σας (click στο username σας στο header) και να επιλέξετε στο τέλος της σελίδας "Απενεργοποιηση".

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να σταματήσετε να είστε μέλος του travelhut.gr διαγράφοντας το profile καθώς και τα όποια άλλα στοιχεία (φωτογραφίες ,μηνύματα, τσατ) σχετίζονται με αυτό. Δεν θα διαγραφούν τα αιτήματα που έχετε κάνει σε άλλα μέλη (αν υπάρχουν, για λόγους απόδειξης συναλλαγών) καθώς και οι αξιολογήσεις σας προς άλλους ταξιδιώτες. 

Στοιχεία επικοινωνίας...

Profile

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα - Παρασκευή:
08:00 AM - 22:00 PM

Σάββατο - Κυριακή:
09:00 AM - 14:00 PM

Φόρμα επικοινωνίας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το μήνυμα σας...

Υποχρεωτικό πεδίο...
Υποχρεωτικό πεδίο...
Υποχρεωτικό πεδίο...
max 250 χαρακτήρες | Για λόγους ασφάλειας μπορείτε να στείλετε έως 2 μηνύματα ανα 24 ώρες απο το ίδιο λογαριασμό email
Υποχρεωτικό πεδίο...
Please wait while loading...